2019-03-31 18:25:19• hírek • Szatmár.ro

Hősies küzdelemben, pár ponttal maradt alul a VSK a Román Kupa döntőjében

Az utolsó pillanatig volt esélye a kupagyőzelemre a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának.
 

A sepsiszentgyörgyi arénában a drukkerek nincsenek hozzászokva, hogy a kedvenceik nem nyerik meg könnyedén a mérkőzéseket, ezért is némultak el, amikor a Maikel Lopez vezetőedző tanítványai megmutatták: igen kellemetlen helyzetbe lehet hozni a Sepsit még otthon is. Sőt, a szatmári lányok gyakorlatilag végig egyenlő ellenfelei voltak a zöld-fehéreknek, hosszú időn keresztül vezettek is.
 

Az első negyedben már meglepetést okoztak, amikor 21:14-es előnnyel zárták a játékrészt. A következő negyed kiegyenlítettebb volt – 13:14 lett a vége -, de a félidei pihenőre még mindig szatmári vezetésnél vonultak a csapatok az öltözőbe.
 

A házigazdák 48:49-nél vették át a vezetést, ám ugyan nagyobb előnyre is szert tettek, egy perccel a vége előtt még 63:63 volt az eredmény. Az utolsó másodpercekben alakult ki a 65:69-es végeredmény, amihez hozzájárult szatmári alapemberek kipontozódása, de néhány igen vitatható bírói döntés is. A szatmáriak a lefújást követően azonnal az öltözőbe vonultak, a díjkiosztó ceremónián sem vettek részt. Egyébként a Best Scorer díjat Brittany Denson kapta meg.
 

A Szatmárnémeti VSK bebizonyította: az elmúlt évek legerősebb csapatával a Sepsi Sic elleni győzelem is simán bennük van, úgyhogy nagy érdeklődéssel várjuk a bajnoki döntőt, ahol előreláthatóan szintén a VSK és a Sepsi fog majd összecsapni.  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: